Olive Dining – Partition Installation

Olive Dining – Partition Installation

About Olive Dining

Olive Dining is a family owned bespoke catering business with a strong reputation for providing healthy and delicious meals across Kent. Olive Dining wanted their new offices to reflect their reputation for excellence.

Their Needs

We first met Stephanie, Managing Director of Olive Dining Ltd, a few years ago when Olive Dining approached us to install partitioning in their Converted Barn, “Cow Shed” premises, in Kent.

The Project

Initially, we fitted plasterboard and glass partitioning to compliment the Barn’s striking, existing high ceilings.

When we recently caught up with Oliver Dining again, their relocation into a larger building, an “Oust House”, was imminent, and they needed us to install partitioning to create two offices. On the first floor we created an impressive MD’s Office for Stephanie, using frameless glass partitioning attached to the underside of the oak beam, with an acoustic sliding door.

Want to see how we can help you maximise your space?

Give us a call on – 01444 220 525 or click here to email us for obligation-free advice!

On the ground floor, we created a new Accounts Office by erecting glass and plasterboard partitioning and incorporating the existing Oust House walls.

The Outcome

We effortlessly overcame any inherent problems associated with old building of this nature.  The previous tenant left the premises to a high standard and we were able to enhance what they had done.

That isn’t all though! We have recently worked with Olive Dining for a third time, so keep your eyes peeled for an update!

  • Date 26th March 2020
  • Tags Fit Out & Refurbishment, Partitioning